Om ossNoen tips til fotografering

Noen tips til fotograferingen

Jeg setter av god tid til hver fotografering, det er viktig slik at det ikke blir noe stress. Før fotograferingen starter, ser vi  litt på bilder og blir enige om hva dere ønsker, klassiske, morsomme, avslappet stil, eller en god blanding.
 

Ca 1 uke etter fotograferingen får dere en minnepenn med alle bildene, og kan plukke ut de bildene dere ønsker til  forstørrelser, takkekort og album 
 

Mange syntes det er vanskelig å velge klær til fotograferingen, det kan være lurt å velge rolige og enkle plagg som ikke tar oppmerksomheten vekk fra personen som skal være i fokus. Klær med masse mønster, striper og trykk bør unngås. På voksne kan det også være lurt å velge en langermet plagg for å få bildet så rolig som mulig og fokuset på ansiktene.
Er dere usikre, ta med litt av hvert så hjelper jeg dere med å velge. Noen ønsker forskjellige skift, noe som selvfølgelig er greit. På barn bør det alikevel begrenses til et par skift da barn oftest ikke syntes det er så stas å skifte så mye...

 

I god tid før bryllupsfotografering har vi en planleggingstime. Dette for å bli litt kjent, se på bilder og finne en stil som passer for dere. Jeg får da muligheten til å forbrede meg og ta de bildene dere ønsker. Vi slipper også å bruke dyrebar tid på den store dagen, og kan da konsentrere oss fullt og helt om fotograferingen, slik at resultatet blir slik dere ønsker.
 
Alle etterbestillinger må bestilles gjennom meg, da fotografen har copyright  på bildene, hvis dere ikke har kjøpt høyoppløselige filer til fri bruk.
 
Velkommen til fotografering hos meg!